Vraag een offerte aan

Je droomhuis gekocht - op naar de bank voor de hypotheek. De bank leent jou geld om het huis te betalen, jij geeft je huis in onderpand. Zekerheid voor de bank. Rente, looptijd van de hypotheek en andere afspraken over deze lening leg je vast in een hypotheekakte.

€ 520 *

Heb je met de bank standaard afspraken gemaakt? Geen gekke uitzonderingen bedongen? Dan volstaat een basis hypotheekakte waarschijnlijk - en kun je terecht bij Notaris Bas. Deskundig, snel en voordelig regel ik voor jou je hypotheekakte. Deze hypotheekakte ondertekenen jij en de bank - ik zorg er voor dat de akte wordt ingeschreven bij het kadaster.

Heb je al een hypotheek en wil je die oversluiten - dus bij een andere bank onderbrengen omdat je daar lagere rente hebt bijvoorbeeld - dan kan Notaris Bas dat ook voor je doen. Natuurlijk voor hetzelfde scherpe tarief dat hieronder staat, opgehoogd met de kosten voor het doorhalen (royement) van de bestaande akte.

Soms moet ik toch extra werk doen. De tarieven voor dat meerwerk vind je op de site.
Is er sprake is van:

  • Een bijzondere geldverstrekker (bijvoorbeeld een particulier)
  • Een hypotheek van meer dan 500.000 euro
  • Een andere dan de Nederlandse nationaliteit en spreek je niet goed Nederlands

dan krijg je van mij een offerte op maat.


* Dit tarief is een vanaf-prijs inclusief 21% btw voor een basis hypotheekakte. Misschien is meerwerk noodzakelijk.
Per 1 augustus 2018 berekent de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie per getekende akte een verplichte bijdrage van € 9,95 (inclusief BTW) bij de notaris ten behoeve van het kwaliteitsfonds. Het kwaliteitsfonds is onder meer nodig ter dekking van de kosten voor het toezicht op de notariële beroepsgroep.


Offerte aanvragen


Hypotheek en levering

Kan ik je helpen met de leveringsakte én de hypotheekakte? Dat scheelt jou en mij extra werk. En dus verreken ik dat voordeel met je in een superscherp combitarief. Want een huis kopen kost heel wat! Dat snap ik.

Ook voor de leveringsakte geldt: als het geen bijzondere situatie is, ben je bij Notaris Bas goed, snel en voordelig uit. Zie hiervoor de dienstenpagina Leveringsakte.


Bekijk de combi akte

Download hier de brochure

 

Meer informatie?

Scherpe prijzen
Expertise van Abma Schreurs Notarissen
Makkelijk en snel
Duidelijk werkplan en heldere tariefopbouw
We zitten op meerdere plekken in Noord-Holland