BV Oprichten

Online BV oprichten? Notaris Bas regelt een standaard oprichting voor je. Voor € 480 kun je al een eigen BV oprichten. Bekijk hier alle informatie.

Online BV oprichten? Fantastisch! Daar helpt Notaris Bas je graag snel en voordelig mee verder. Neem vrijblijvend eens contact met mij op om alle voorwaarden door te nemen!

€ 480 *

Wat kost het oprichten van een B.V?

Het oprichten van een B.V. kost bij Notaris BAS € 480,00.

Bekijk de prijsopbouw

* Dit tarief is een vanaf-prijs exclusief 21% btw voor een basis oprichtingsakte BV. Misschien is meerwerk noodzakelijk - dat vertellen we je dan.

Per 1 augustus 2018 berekent de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie per getekende akte een verplichte bijdrage van € 8,22 (exclusief BTW) bij de notaris ten behoeve van het kwaliteitsfonds. Het kwaliteitsfonds is onder meer nodig ter dekking van de kosten voor het toezicht op de notariële beroepsgroep

Wat zijn de voordelen van een B.V.?

Voor iedere onderneming is het mogelijk om een bv, ook wel besloten vennootschap, op te richten. Dit geldt voor bouwvakkers tot advocaten. Het is allemaal mogelijk. In de meeste gevallen hebben ondernemers een eenmanszaak. Wanneer ze kiezen om een bv op te richten komt dit vaak door de volgende voordelen.

 • Privé niet aansprakelijk
 • Diverse belastingvoordelen

Hoe dit precies zit? We leggen het graag aan u uit.

Wat zijn de eisen voor het oprichten van een B.V.?

 • Eén soort (gewone) aandelen
 • Een geplaatst kapitaal van maximaal € 100,00
 • Volstorting in contanten
 • Alle correspondentie en documenten zijn in het Nederlands
 • Alle partijen wonen of zijn gevestigd in Nederland en spreken goed Nederlands

Geldt dit voor jou? Dan help ik je graag verder. Natuurlijk voor het lage tarief dat hieronder staat.

Twijfel je of je voldoet aan bovenstaande punten? Of wil je toch liever meer advies bij de oprichting van je BV? Dan kun je natuurlijk terecht bij Abma Schreurs Notarissen voor een scherpe offerte op maat. Klik hier voor de website.

Even kort over BAS

Online BV oprichten? Dan ben je bij Notaris BAS aan het juiste adres! Op een BV op te kunnen richten, moet je in Nederland altijd langs de notaris. Dat is puur juridisch. Want misschien ben jij zelf al goed op de hoogte van de ins en outs van een BV. En heb je daar geen extra advies meer voor nodig. Kies je bovendien voor de meest eenvoudige opzet voor je BV? Dan ga ik graag voor je aan de slag met de oprichtingsakte. Ik ben Notaris Bas. Ik werk deskundig, snel en ook nog eens heel voordelig.

Een eenvoudige opzet

 • De BV wordt opgericht door één persoon die de enige aandeelhouder en bestuurder wordt van de BV
 • De BV wordt opgericht door een bestaande BV die zelf één aandeelhouder/bestuurder heeft en ook de enige aandeelhouder en bestuurder wordt van de nieuwe BV
 • Er worden twee BV's opgericht: de holdingvennootschap (moedermaatschappij) en de 100% dochtervennootschap (werkmaatschappij)

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid is voor veel eenmanszaken een belangrijk aspect van het hebben van een onderneming. Wanneer er door bepaalde omstandigheden het bedrijf failliet of failliet dreigt te gaan, kan de bank beslag leggen op privé eigendommen. Zoals het huis. Omdat je een eenmanszaak hebt wordt er door de wet geen onderscheidt gemaakt in het vermogen. Dit betekent dat wanneer het bedrijf failliet gaat u persoonlijk ook failliet bent. Wanneer je een bv opricht, heeft het bedrijf een andere rechtsvorm. Het bedrijf wordt nu beschouwd als een rechtspersoon. Omdat u dit fictieve persoon niet bent, bent u dus ook niet aansprakelijk voor de schulden van uw bv. Zo zijn uw privé eigendommen dus altijd veilig.

Belastingvoordelen met een BV

Naast aansprakelijkheids-voordelen heeft een bv ook een belastingvoordeel. Dit voordeel komt op het zogeheten 'omslagpunt'. Dit punt wordt bereikt wanneer je als zzp'er een winst behaald van €150.000. Bereikt u met uw onderneming niet deze ''grens''? Dan is het niet wenselijk om een bv op te richten.

Online een BV oprichten?

Online een BV oprichten? Notaris Bas helpt je hierbij! Het voordeel van het online oprichten van een BV is dat het veel tijd en bijkomende kosten scheelt. Je vraagt een offerte aan, vult het vragenformulier in en stuurt deze terug. Notaris Bas gaat voor je aan de slag, stuur het ontwerp van de akte naar je toe en maakt een afspraak met je voor het tekenen van de akte op kantoor. Simpel toch?

Waarom Notaris Bas

 • Scherpe prijzen
 • Expertise van Abma Schreurs Notarissen
 • Makkelijk en snel
 • Duidelijk werkplan en heldere tariefopbouw
 • We zitten op meerdere plekken in Noord-Holland
Bas met handen over elkaar

Veelgestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over onze diensten of werkwijze.
De meeste vragen beantwoord ik op onze veel-gestelde-vragen pagina.

Doe een offerteaanvraag

Vul het formulier in om een offerteaanvraag in te dienen. Notaris Bas gaat er direct mee aan de slag en komt per mail bij je terug. Je zit nog nergens aan vast.


Toelichting offerte aanvraag
Inloggen Mijn Dossier