Online BV Oprichten

Online BV oprichten? Notaris Bas regelt een standaard oprichting voor je. Voor € 480 kun je al een eigen B.V. oprichten. Bekijk hier alle informatie.

Gratis brochureVraag offerte aan

€ 480 *


Tot eind van dit jaar ben ik heel druk! Vanaf 1 januari kan ik weer nieuwe zaken aannemen.

Online BV oprichten? Fantastisch! Daar helpt Notaris Bas je graag snel en voordelig mee verder. Neem vrijblijvend eens contact met mij op om alle voorwaarden door te nemen!

Wat kost het online oprichten van een B.V?

Het online oprichten van een B.V. kost bij Notaris BAS € 480,00.

Bekijk de prijsopbouw

* Dit tarief is een vanaf-prijs exclusief 21% btw voor een basis oprichtingsakte BV. Misschien is meerwerk noodzakelijk - dat vertellen we je dan.

Voor iedere getekende akte moet een bijdrage van € 8,22 (exclusief BTW) worden afgedragen aan de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie ten behoeve van het kwaliteitsfonds. Uit het kwaliteitsfonds wordt onder meer het toezicht op de notariële beroepsgroep betaald.

Wat zijn de voordelen van een B.V.?

Voor iedere onderneming is het mogelijk om een bv, ook wel besloten vennootschap, op te richten. Dit geldt voor bouwvakkers tot advocaten. Het is allemaal mogelijk. In de meeste gevallen hebben ondernemers een eenmanszaak. Wanneer ze kiezen om een bv op te richten komt dit vaak door de volgende voordelen.

 • Privé niet aansprakelijk
 • Diverse belastingvoordelen

Hoe dit precies zit? We leggen het graag aan u uit.

Wat zijn de eisen voor het oprichten van een B.V.?

 • Eén soort (gewone) aandelen
 • Een geplaatst kapitaal van maximaal € 100,00
 • Volstorting in contanten
 • Alle correspondentie en documenten zijn in het Nederlands
 • Alle partijen wonen of zijn gevestigd in Nederland en spreken goed Nederlands

Geldt dit voor jou? Dan help ik je graag verder. Natuurlijk voor het lage tarief dat hieronder staat.

Twijfel je of je voldoet aan bovenstaande punten? Of wil je toch liever meer advies bij de oprichting van je BV? Dan kun je natuurlijk terecht bij Abma Schreurs Notarissen voor een scherpe offerte op maat. Klik hier voor de website.

Even kort over BAS

Online B.V. oprichten? Dan ben je bij Notaris BAS aan het juiste adres! Om een B.V. op te kunnen richten, moet je in Nederland altijd langs de notaris. Dat is puur juridisch. Want misschien ben jij zelf al goed op de hoogte van de ins en outs van een B.V. en heb je daar geen extra advies meer voor nodig. Kies je bovendien voor de meest eenvoudige opzet voor je B.V.? Dan ga ik graag voor je aan de slag met de oprichtingsakte. Ik ben Notaris Bas. Ik werk deskundig, snel en ook nog eens heel voordelig.

Een eenvoudige opzet

 • De B.V. wordt opgericht door één persoon die de enige aandeelhouder en bestuurder wordt van de B.V.
 • De B.V. wordt opgericht door een bestaande B.V. die zelf één aandeelhouder/bestuurder heeft en ook de enige aandeelhouder en bestuurder wordt van de nieuwe B.V.
 • Er worden twee B.V.'s opgericht: de holdingvennootschap (moedermaatschappij) en de 100% dochtervennootschap (werkmaatschappij)

 

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid is voor veel eenmanszaken een belangrijk aspect van het hebben van een onderneming. Wanneer door bepaalde omstandigheden het bedrijf failliet gaat of failliet dreigt te gaan, kan de bank beslag leggen op privé eigendommen. Zoals het huis. Als je een eenmanszaak hebt, wordt er door de wet geen onderscheidt gemaakt in het vermogen. Dit betekent dat wanneer het bedrijf failliet gaat jij persoonlijk ook failliet bent. Wanneer je een B.V. opricht, wordt het beschouwd als een rechtspersoon. Omdat jij deze fictieve persoon niet bent, ben je dus ook niet aansprakelijk voor de schulden van jouw B.V.. Zo zijn jouw privé eigendommen dus veilig.

 

Belastingvoordelen met een B.V.

Naast aansprakelijkheidsvoordelen heeft een B.V. ook een belastingvoordeel. Dit voordeel komt op het zogeheten 'omslagpunt'. Dit punt wordt bereikt wanneer je als zzp'er een winst behaald van € 100.000 - €150.000. Bereikt u met uw onderneming niet deze ''grens''? Dan is het niet per se nodig om een B.V. op te richten.

Snel en online een B.V. oprichten?

Online een B.V. oprichten? Notaris Bas helpt je hierbij! Het voordeel van het online oprichten van een B.V. is dat het veel tijd en bijkomende kosten scheelt. Je vraagt een offerte aan, vult het vragenformulier in en stuurt deze terug. Notaris Bas gaat voor je aan de slag, stuur het ontwerp van de akte naar je toe en maakt een afspraak met je voor het tekenen van de akte op kantoor. Simpel toch?

Doe een offerteaanvraag


Tot eind van dit jaar ben ik heel druk! Vanaf 1 januari kan ik weer nieuwe zaken aannemen.

Waarom Notaris Bas

 • Scherpe prijzen
 • Expertise van Abma Schreurs Notarissen
 • Makkelijk en snel
 • Duidelijk werkplan en heldere tariefopbouw
 • We zitten op meerdere plekken in Noord-Holland
Bas met handen over elkaar

Veelgestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over onze diensten of werkwijze.
De meeste vragen beantwoord ik op onze veel-gestelde-vragen pagina.

Inloggen Mijn Dossier