Samenlevingscontract

Notaris Bas zet het op papier.

Benieuwd of ik je van dienst kan zijn?

Vraag een offerte aan

Je gaat samenwonen! Een nieuwe stap in je leven, en nog een leuke ook. Wel goed om dat ook zo te houden - en dus om ook samen afspraken te maken van het kaliber what if. Ben jij niet getrouwd en heb je ook geen geregistreerd partnerschap, dan is een samenlevingscontract een slimme zet. En daar helpt Notaris Bas je graag bij.

In een samenlevingscontract maak je samen duidelijke afspraken over de verdeling van de woonlasten. Ook kun je daarin vastleggen dat je partner recht heeft op alles wat van jullie samen is als je overlijdt, en andersom natuurlijk. Met het contract zorg je ervoor dat je partner recht krijgt op een eventueel partnerpensioen, en je wordt elkaars fiscaal partner - financieel gezien heel handig! En, last but not least, je regelt ook wat er gebeurt als jullie toch uit elkaar zouden gaan.

Een samenlevingscontract hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Bijna altijd is een basiscontract voldoende om de zaken juridisch goed te regelen. En die afspraken zet Notaris Bas graag voor je op papier! Natuurlijk doe ik dat deskundig, snel en voordelig.

Even alles op een rij.

Wat is een must voor Notaris Bas:

  • Jullie zijn allebei ouder dan 18 jaar.
  • Jullie hebben allebei de Nederlandse nationaliteit en spreken ook goed Nederlands.
  • Jullie hebben geen kinderen.

Verder geldt:

  • Als jullie een eigen woning hebben, zijn jullie daar allebei voor 50% eigenaar van.

Gaat dit niet helemaal op voor jullie situatie? Of wil je bijzondere afspraken maken buiten de basisakte om? Dan kun je natuurlijk terecht bij Abma Schreurs Notarissen voor een scherpe offerte op maat. Klik hier voor de website.

€ 325 *


* Dit tarief is een vanaf-prijs inclusief 21% btw voor een basissamenlevingscontract. Misschien is meerwerk noodzakelijk - dat vertellen we je dan.


Offerte aanvragen


Download hier de brochureDownload hier de brochureDoe een offerteaanvraag

Vul het formulier in om een offerteaanvraag in te dienen. Notaris Bas gaat er direct mee aan de slag en komt per mail bij je terug. Je zit nog nergens aan vast.


Toelichting offerte aanvraag