Notaris Bas is onderdeel van Abma Schreurs Notarissen. Voor een aantal veelgevraagde notarisdiensten biedt Notaris Bas de vertrouwde kwaliteit van Abma Schreurs tegen een zeer scherp tarief.

Notaris Bas kan de prijzen laag houden door te werken met basisaktes en optioneel meerwerk én door zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Past in een bepaalde situatie deze standaard werkwijze niet, dan verwijst Notaris Bas door naar een andere behandelaar van Abma Schreurs voor een offerte op maat. Sowieso wordt elke akte van Notaris Bas in een persoonlijke afspraak bij een notaris van Abma Schreurs gepasseerd.

Of Notaris Bas jou een passende akte kan bieden is niet zo te zeggen. Dat beoordeelt Bas voor elke situatie afzonderlijk. Als je op de website een aanvraag doet dan ontvang je een offerte op basis van de informatie die je ons op dat moment hebt gegeven. Geef daarom zoveel mogelijk details aan ons door. Blijkt later dat meerwerk nodig is dan vind je de tarieven daarvoor op de site. Gaat jouw aanvraag om een samenlevingscontract dan ontvang je niet meteen een offerte, maar krijg je van ons eerst een kort vragenformulier.

Ga je per mail akkoord met de aanbieding van Notaris Bas, dan ontvang je tijdig een conceptakte, een uitgebreide toelichting en uitleg van de vervolgstappen die je moet nemen. Om de tarieven scherp te kunnen houden werkt Notaris Bas digitaal. En hij wil het liefste ook dat jij hem alleen per e-mail benadert. Als er met spoed contact nodig is, bijvoorbeeld omdat je verlaat bent voor een afspraak met de notaris, dan bel je Bas zijn collega's bij Abma Schreurs. Je kan ze bereiken via 088 433 43 33.

Hoe Bas werkt

Waarom Notaris Bas

  • Scherpe prijzen
  • Expertise van Abma Schreurs Notarissen
  • Makkelijk en snel
  • Duidelijk werkplan en heldere tariefopbouw
  • We zitten op meerdere plekken in Noord-Holland
Bas met handen over elkaar

Veelgestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over onze diensten of werkwijze.
De meeste vragen beantwoord ik op onze veel-gestelde-vragen pagina.

Inloggen Mijn Dossier