Linde Haan

Tijdens mijn studie HBO-rechten ben ik bij Notaris Bas terechtgekomen. Heel leuk omdat ik in de praktijk kan toepassen wat ik in theorie leer.

Mijn werkzaamheden bij Notaris Bas zijn het verzamelen van alle benodigde informatie, zodat ik jouw dossier gelijk goed kan inboeken. Ik zorg ervoor dat alle aflosnota's, afspraken, uploadverzoeken en stukken op tijd en zorgvuldig in het dossier zitten, zodat ik de kosten voor jou zo laag mogelijk kan houden.

Ik vind het leuk om samen met jou het dossier naar een goed eindresultaat te brengen!

Jan Pieter Zwaan

Mijn naam is Jan Pieter Zwaan. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam op Nederlands Privaatrecht (Commerciële Rechtspraktijk). Tijdens en vlak na mijn opleiding ben ik ongeveer 5 jaar werkzaam geweest bij een andere notaris op de afdeling familierecht. Sinds mei 2020 ben ik werkzaam bij Abma Schreurs Notarissen waarbij ik al snel voor het BAS label kwam werken.

Babette Visser

Ik ben na mijn HBO opleiding gaan werken als notarieel medewerkster.

Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring ben ik sinds 2018 vanaf het prille begin werkzaam bij Notaris Bas. Daardoor heb ik Notaris Bas mede mogen opvoeden en zien groeien tot een kundige notaris.

Waarom Notaris Bas

  • Scherpe prijzen
  • Expertise van Abma Schreurs Notarissen
  • Makkelijk en snel
  • Duidelijk werkplan en heldere tariefopbouw
  • We zitten op meerdere plekken in Noord-Holland
Bas met handen over elkaar

Veelgestelde vragen

Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt over onze diensten of werkwijze.
De meeste vragen beantwoord ik op onze veel-gestelde-vragen pagina.

Inloggen Mijn Dossier